861 fodboldtrøjer DeenaB

.

Frankrigs sejr betød, at Deschamps, der var kaptajn for dem for 20 år siden, blev bare den tredje mand, der vandt konkurrencen som spiller og træner. Japan VM 2022 Landsholdstrøje

Barcelona har betalt Messi så godt gennem årene og vundet så mange trofæer, at han først nu nærmer sig sin 34-års fødselsdag er i stand til at tænke på at udnytte sin friagentstatus i sommer. Men selvom han går videre, vil hans enorme lønninger og krav i høj grad begrænse hans muligheder.

manchester united trøjer

United-chef Ole Gunnar Solskjaer er ivrig efter at fortsætte sin revision af holdet i slutningen af ​​sæsonen med en fremad, central forsvarer og en defensiv midtbanespiller. Januar forventes ikke at være en travl måned med hensyn til udgang, selvom United har gummistemplet Amad Diallos træk fra Serie A-siden Atalanta, og en række frynspillere, herunder forsvarsspiller Marcos Rojo og målmand Sergio Romero, kan forlade.

Det er måske ikke overraskende at høre, at Mbappe kommer fra en fremtrædende atletisk familie, hvor hans far, Wilfried, havde spillet fodbold for sit hjemby AS Bondy i 1990’erne.

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *